Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sæt bilen til salg på under et minut

BilBasen sætter en ny standard for, hvor hurtigt og enkelt du kan sætte bilen til salg via mobiltelefonen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Fire tryk på mobilen, og så er bilen sat til salg. Med den seneste opdatering af BilBasen app’en er det nu muligt at sætte bilen til salg ved at tage foto med mobilen, indtaste registreringsnummeret, km-tallet og til sidst prisen. Det hele skal kunne lade sig gøre på under ét minut.

”For første gang er det nemmere og mere enkelt at sætte bilen til salg via mobilen end computeren. Det har været en uhyre kompliceret teknologisk proces, men jeg er stolt af resultatet, hvor især brugervenligheden er i top.

Det skal være enkelt og hurtigt at sælge bilen, og sådan er det blevet,” siger Andrew Whitehair, direktør for eBay’s danske motoraktiviteter herunder BilBasen og forhandlerværktøjet Bilinfo.

Via indtastningen af registreringsnummeret henter BilBasen app’en automatisk over 20 stamdata på bilen såsom brændstofforbrug, tekniske data og andre oplysninger, som er relevante for at kunne sætte bilen til salg.

Dernæst skal sælgeren blot indtaste bilens km-stand, og hvilken pris den skal sælges til. Det hele foregår på BilBasens velkendte app, som er downloadet af mere end 670.000 danskere, og dermed er en af de mest benyttede forbrugerapp’s i Danmark.

”Vi vil nedbryde de tekniske barrierer, der afholder bilejerne fra at sætte deres bil til salg. I dag har vi flere brugere, som tilgår BilBasen fra en mobil platform end fra en computer, så det har været afgørende for os at lancere en mobil salgsfunktion, der sætter en ny standard,” siger Andrew Whitehair.

Udviklingsarbejdet med den nye salgsfunktion startede for halvandet år siden, og eBay i Danmark har investeret et tocifret millionbeløb i udviklingsarbejdet. Salgsfunktionen er allerede benyttet over 2.000 gange siden lanceringen i midten af juli, og der har ikke været én eneste fejlmelding fra brugerne af den nye service på BilBasen app’en.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere