Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

To Do program organiserer dit liv på tværs af platforme

Husk hvad du skal købe, hvorledes projekter eller andre arrangementer skal løbe af stablen med mere.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Wunderlist er et to-do program, der hjælper dig med at holde styr på dine opgaver i videste forstand. Programmet, der har en meget enkel og brugervenlig brugergrænseflade, holder som standard styr på forskellige typer opgaver. Det kan være indenfor indkøb, film, arbejde, rejser, privat eller familie.

Men man kan også oprette egne lister, der tager vare på forskellige projekter, arrangementer med mere, som man vil holde styr på. Det er også muligt at oprette mapper, hvori man samler større opgaver med hver deres underordnede lister med tilhørende opgaver.

Wunderlist spiller sin styrke ud, hvis man vælger at registrere sig gratis, hvilket giver mulighed for synkronisering af opgaverne over alle platforme. Således kan du altid have din opdaterede planlægning ved hånden, inklusive mulighed for at blive påmindet, hvis opgaven har en deadline, der skal overholdes.

Du kan også tilføje andre brugere til listen, så I kan deles om at udføre en opgave.