Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Mobilnettet bliver backup for bredbåndslinjen

TDC Erhvervs kunder kan se frem til ekstra driftsikkerhed på deres
bredbåndslinjer. Således er en mobil backup-forbindelse indbygget i de
routere, der fremover medfølger til TDC Erhvervs bredbåndsforbindelser.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Vi ved, at driftsikkerhed betyder utrolig meget for erhvervskunder. Et udfald på blot få minutter kan betyde tabt fortjeneste, hvis eksempelvis en dankort-terminal er nede i en butik. Derfor har vi undersøgt, hvordan vi har kunnet sikre kunderne endnu bedre, hvis uheldet nu skulle være ude", siger koncerndirektør Jens Munch-Hansen fra TDC Erhverv.

Den nye router har et trådløst modem med et TDC-simkort indbygget. I tilfælde af nedbrud, eksempelvis et overgravet kabel, vil routeren automatisk slå over på en mobil bredbåndsforbindelse.

"Mobilnettet er blevet et stærkt supplement til de kablede forbindelser, og efter vi færdiggjorde udbygningen af vores mobilnet tidligere på året, har vi nu både det hurtigste og bedst dækkende mobilnetværk i Danmark. De er oplagt, at vi nu udnytter den kapacitet til fordel for vores erhvervskunder", fortæller Jens Munch-Hansen.

Routeren vil blive leveret til hovedparten alle nye kunder, der køber bredbånd hos TDC Erhverv, mens eksisterende kunder har mulighed for at tilkøbe den eller få den tilbudt ved opgradering af deres eksisterende bredbåndsforbindelse. Nogle typer af fiberbredbånd understøtter dog ikke routeren.

FAKTA

• Mobil backup til bredbåndsprodukter kaldes TDC Redundans Mobil og leveres på alle xDSL-bredbåndsabonnementer til virksomheder, ligesom den også indgår i nogle af TDC Erhvervs fiberprodukter til erhvervslivet
• Enkelte fiberprodukter benytter sig af en anden type router, og de vil derfor ikke kunne benytte sig af mobil backup. Her er der mulighed for tilkøb af en anden variant af mobil backup til disse løsninger
TDC Group er Skandinaviens foretrukne udbyder af kommunikationsløsninger og home entertainment. Døgnet rundt sikrer koncernen millioner af skandinaviske husstande hurtig og let adgang til musik, tv og film på alle platforme, når som helst og hvor som helst. TDC Group ejer og driver fiber-, kobber-, coax- og mobilnet og er med sit pan-nordiske netværk den vigtigste udbyder af avancerede netværksløsninger til både store og små virksomheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere