Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

En gaming-legende er genfødt

SteelSeries Siberia 200 genopliver ånden fra klassikeren Siberia v2 i ikke blot ét headset, men hele syv. Lydkvaliteten og bærekomforten er klassisk Siberia og headsettet er skabt som en farverig fejring af gaming og eSport som helhed.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Siberia v2 var et af SteelSeries’ mest populære headset nogensinde, og da produktionen ophørte, fik vi henvendelser fra gamere over hele verden, der ville have det tilbage i handlen igen. Det ønske opfylder vi nu hele syv gange med Siberia 200" fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries med et smil. Han uddyber: "Vi havde et ønske om at forblive tro mod originalen, men vi følte os samtidig forpligtede til at gengælde den trofasthed og entusiasme, som alle vores fans fortsat udviser hver eneste dag – vi ville kort sagt give dem mere. Derfor indkaldte vi syv af vores ambassadører for at skabe hver deres variant af Siberia 200, der afspejler deres forskellige personligheder og spillestile."

Syv personligheder, syv farvekombinationer

De syv unikke farvekombinationer på det nye Siberia 200-headset er inspireret af vores syv nyeste SteelSeries-ambassadører, nemlig Sumail "Suma1L" Hassan Syed, Eric “Snip3down” Wrona, Kevin “Broken” Georges, Kellsie “KayPea” Pelling og Edwin “Castro” Castro.
I løbet af det næste stykke tid vil SteelSeries fortælle hver af deres historier samt give et indblik i deres verden for at forklare, hvordan de syv varianter af Siberia 200 afspejler disse talentfulde og dedikerede gameres sande kulør.

Lyd og komfort i særklasse

SteelSeries’ Siberia-headset har i alle sine inkarnationer haft et design, der skiller sig ud fra mængden, men det er blot en af grundene til, at serien er blevet en yndling blandt pc-gamere verden over. Siberia 200 bibeholder den komfort, som gamere er blevet så vant til – det selvjusterende hovedbånd sørger for, at headsettet sidder perfekt, uanset hvem der bruger det. Ørepuderne omslutter ørerne, så Siberia 200 kan bruges i timevis, uden at det klemmer eller føles ubehageligt – perfekt til LAN-begivenheder og lange nætter i skyttegravene.

Højttalerenhederne på 50 mm producerer ren og fyldig lyd, mens den retningsbestemte mikrofon opfanger din stemme klart og tydeligt. Med den ledningsmonterede kontrolenhed kan du regulere lydstyrken, og mikrofonen kan trækkes ind i headsettet, når den ikke bruges. Der medfølger desuden en 4-polet 3,5-mm minijack-adapter, så Siberia 200 kan bruges til pc’er, Mac-maskiner og mobile enheder med et kombineret højtaler/mikrofon-stik.

Siberia 200-headsettet kan købes til en vejledende pris på 599 kroner. Det er også muligt at forudbestille de særlige farvekombinationer på SteelSeries.com.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere