Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ultratynde arbejdsstationer

Den nye ZBook Studio er HP’s tyndeste og letteste arbejdsstation.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Som verdens første firekernede ultrabook-arbejdsstation er ZBook Studio den perfekte kombination af intelligent udvikling og flot design med den tekniske styrke, der ligger i en HP Z-arbejdsstation,"
udtaler Gwen Coble, der er Director for Commercial Solutions and Retail Solutions, EMEA, HP Inc., og fortsætter:

"ZBook Studio har gennemført 120.000 timer med tests og indeholder adskillige nye funktioner for arbejdsstationer – Intel XEON CPU-moduler med ECC-hukommelse, Thunderbolt 3, Gen 2 Z Turbo Drives, HP Sure Start-klientsikkerhed og DreamColor 4k-skærm med otte millioner farvekritiske pixels. Det er med andre ord en arbejdsstation i særklasse."

HP ZBook Studio kan med en startvægt på blot 2 kg. og en tykkelse på 18 mm. konfigureres til at dække både virksomhedens og den forretningsrejsendes behov med et professionelt udvalg af memory, processor, grafik og meget mere. Modellen indeholder Intel Core eller Xeon processorer, dobbelt 1 TB HP Z Turbo Drive G2 med op til 2 TB lagerplads i alt, op til 32 GB ECC-memory, dobbelt Thunderbolt 3, 2 afkølingsblæsere og valgfri HP DreamColor UHD- eller FHD-touchskærm.

ZBook Studio er bygget til at håndtere enorme grafikbelastninger, og det er muligt at vælge mellem grafikkortene Nvidia Quadro M1000M 2 GB GDDR5 Professional eller Intel HD graphics 530.

HP ZBook Studio forventes at være tilgængelig inden måneden er omme. Prisen starter på 17160 kroner plus moms.

Flere Z modeller på vej

HP ZBook Studio ledsages af ZBook 15u, en kompakt arbejdsstation med høj ydeevne til en lav pris. Skærmen, der diagonalt måler 39,6 cm., er den perfekte kombination af mobilitet og prisvenlighed.
Denne Ultrabook-arbejdsstation kan konfigureres med op til 32 GB hukommelse, professionel grafik fra AMD FireProTM med grafikbuffer på 2 GB, HP Z Turbo Drive G2, lagerplads på i alt 1,5 TB og en FHD-touchskærm.

Derudover kommer HP ZBook 15, den næste generation af verdens mest solgte mobile arbejdsstation. Denne tynde og lette bærbare arbejdshest har fået nyt design såvel indvendigt som udvendigt og er nu 27 % tyndere og 7 % lettere end den forrige generation.
Skærmen måler diagonalt 36,6 cm. og har hele 27 % længere batterilevetid i forhold til forrige generationer. Den er udstyret med en Intel CoreTM eller Xeon processor, 64 GB ECC-memory, dobbelt 1 TB HP Z Turbo Drive G2 med op til 3 TB lagerplads i alt, dobbelt Thunderbolt 3 og valgfrie HP DreamColor UHD- eller FHD-touchskærme.

Denne maskine fås også i en 17"-model, HP ZBook 17, som har 67 % længere batterilevetid, er 25 % tyndere, er 11 % lettere end forgængeren og er udstyret med en skærm, der diagonalt måler 43,9 cm. Den er konfigureret med en Intel Core- eller Xeon-processor, har op til 64 GB ECC-memory, dobbelt 1 TB HP Z Turbo Drive G2 med op til 4 TB lagerplads i alt, dobbelt Thunderbolt 3 og valgfrie HP DreamColor UHD- eller FHD-touchskærme.

HP ZBook 15, HP ZBook 15u og HP ZBook 17 forventes at være tilgængelige i januar. Priserne er endnu ikke offentliggjort.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere