Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Mus med indbygget skærm

SteelSeries er klar med Rival 700, verdens første gamingmus med et OLED-display, taktile advarsler, der kan tilpasses, samt en sensor der kan udskiftes af brugeren.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

SteelSeries er klar med Rival 700, der byder på indbygget OLED-display, taktile advarsler, samt en sensor der kan udskiftes af brugeren.

"Musen har hidtil kun været en inputenhed. Rival 700 er den første mus, der svarer igen og aktivt kommunikerer med gameren", fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries. Han fortsætter: "Vi har i mere end 10 år kunnet skabe banebrydende gamingmus takket være tilbagemeldinger fra gamere og eSport-atleter fra hele verden. Rival 700 er vores måde at takke dem på og give dem den nødvendige feedback til at blive endnu bedre."

Rival 700 rækker gameren en hjælpende hånd
Takket være SteelSeries GameSense-softwaren og SteelSeries Engine kan gamere bruge OLED-displayet på Rival 700 til at få vist stats, skifte profiler, se CPI-indstillinger og meget mere. De taktile advarsler kan også tilpasses og bruges til at formidle vigtige informationer fra spillet, såsom et tomt magasin, en udløbet cooldown-timer og meget mere.

Den ergonomisk korrekte udformning passer til højre hånd – uanset hvordan den holdes. Sidegrebene samt hele 7 knapper sikrer fuld kontrol, og med sin teksturerede overflade er Rival 700 en trofast mus, der ikke løber sin vej, når kampen spidser til.

Præcision og tilpasningsevne
Rival 700 er skabt til at være den ultimative mus til gamere – et ultrapræcist tovejsvåben, der kan tilpasses ned til mindste detalje. Her er et overblik:

• Optisk sensor med 1:1 sporingsnøjagtighed og nul hardwareacceleration
• Indstilling af opløsningen op til 16.000 CPI (registreringer pr. tomme) og reaktionstiden ned til 1 millisekund = ingen lag
• Nøjagtig registrering af bevægelser på op til 300 tommer/sekund ved 50 g acceleration
• Sensormodulet kan udskiftes med en lasersensor eller en nyere sensor i fremtiden
• Millioner af farveindstillingsmuligheder takket være GameSense og Prism RGB
• Mulighed for at udskifte musens cover
• OLED-displayet kan tilpasses til at vise logoer og informationer fra spillet

Rival 700 kan købes fra foråret 2016 til en vejledende pris på 799 kroner. Separate sensorer og covers kan ligeledes købes fra foråret. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere