Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Jabra Sport Pace

Jabra Sport Pace er Bluetooth-headset til den aktive bruger, hvad enten det er til sport eller til andre aktiviteter, hvor man er i konstant bevægelse. Takket være de stabile ørebøjler, er man sikret en uforstyret lytteoplevelse uanset, om man måtte løbe eller foretage hastige bevægelser med hovedet i andre sammenhænge.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Headsettet kommer med tre forskellige størrelser ear-gels, så man kan finde en, der passer til ørernes anatomi.

Leder man efter et no nonsense Bluetooth-headset uden pulsmåler til træning, er Jabra Sport Pace et virkeligt godt bud. Ud over at det sidder urokkeligt fast uden at genere, så er headsettet sved- og regnafvisende ifølge IP54-standarden. Headsettet vejer blot 22 gram og leverer en overraskende kraftfuld lyd, hvor basniveauet er fremhævet, hvilket kan siges at være meget passende til mange træningsaktiviteter. Det er således ikke det mest neutrale headset, men er man til rytmisk musik med en god basgang, er de lige sagen.

Jabra Sport Pace er defineret ved de to ørebøjler, der går hen over øret. Takket være en delvis åben løsning, hvor headsetledningen fortsætter om bag nakken til fiksering og er delvis blottet, er løsningen meget fleksibel. Det giver en virkelig god bærekomfort, hvilket lidt overraskende for undertegende også gælder, selvom man bruger briller. På højre ledning lige bag øret sidder volumenknapperne og mulitifunktionsknappen. Det er her volumen, pause, opkald og batteristatus styres.

Det vænner man sig hurtigt til. På venstre øreprop sidder sportsknappen, der starter Jabra Sports Life appen, såfremt man har installeret appen på sin smartphone. Appen kan også pauses her, og man kan få adgang til statusopdateringer for træningen. Appen giver en ekstra dimension til et allerede veltænkt headset.