Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Trådløse hørebøffer til billige penge

Plantronics Backbeat 500 leverer op til 18 timers trådløs lyd på en opladning og høj komfort hele dagen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

BackBeat 500 er udstyret med 40 mm driver og et basrør, som leverer et dybt og rigt lydbillede. De komfortable ørepuder i memory-skum isolerer lyden, mens on-ear styring giver dig nem adgang til opkald og musik.

Der er mulighed for at besvare opkald med den bredbåndsaktiverede mikrofon og tilgå Siri, Google Now eller Cortana direkte fra hovedtelefonerne.

Nyeste Bluetooth

Med Bluetooth 4.1 kan du streame musik fra din smartphone eller tablet i op til 10-meters afstand. Du kan automatisk tilslutte op til to enheder på samme tid – og parre op til i alt otte enheder.

Batteriet klarer op til 18 timers musik på en opladning og holder i op til 6 måneder i DeepSleep dvaletilstand.

Flere farver

De drejbare ørepuder gør det muligt at folde hovedtelefonerne fladt sammen, så de fylder mindre i tasken eller rygsækken, mens d medfølgende 3,5 mm kabel fungerer som backup, så du kan tilslutte hovedtelefonerne og fortsætte med at nyde din musik, hvis du skulle løbe tør for batteri.

BackBeat 500 fås i hvid, grå og mørkegrå, og vil være tilgængelig hos udvalgte Plantronics’ forhandlere fra april til en vejledende pris på 749 kroner.

Plantronics Backbeat 500. Plantronics Backbeat 500.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere