Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Salg af stemmestyret elektronik eksploderer

Stemmestyring er ved at indtage vores dagligdag. Samtidig er vi nået til et punkt, hvor størstedelen af nye høretelefoner er trådløse, og sammenfiltrede ledninger hører fortiden til. Det viser rapporten Adobe Digital Insights, der er offentliggjort i forbindelse med dette års CES.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvor man hidtil har været vant til at bruge fingrene til at styre sin elektronik, er det i dag stemmen, der tager over. Salget af stemmestyret forbrugerelektronik – voice-assistants – er vokset markant det seneste år.

· Salget af stemmestyret forbrugerelektronik er vokset med 103 pct. på det amerikanske marked på et enkelt år.
· Mere end halvdelen af de adspurgte, der ejer en stemmestyret assistent, bruger den hver eneste dag.
· 72 pct. af brugerne vurderer, at stemme-genkendelsen i deres stemmeassistenter fungerer godt.

”I dag behøver vi ikke længere en skærm for at interagere med vores teknologi. Den stemmestyrede teknologi har udviklet sig meget, og i de næste år kommer der flere og flere stemmestyrede produkter på markedet. Virksomheder er også begyndt at integrere stemmestyrede funktionaliteter i deres eksisterende produkter. Jeg forventer, at flere forbrugere vil stifte bekendtskab med stemmeassistenter i 2018 – også på det danske marked,” siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef for Adobe.

En ny æra af høretelefoner – uden knuder

De fleste kan nok nikke genkendende til at skulle vikle et par høretelefoner fri fra sammenfiltrede ledninger inden brug. Men det kan snart være fortid, for markedet for trådløse høretelefoner vokser hastigt.
Faktisk er de trådløse høretelefoner nu så populære, at salget af dem har oversteget salget af de traditionelle høretelefoner med ledninger.

Om undersøgelsen:
ADI’s analyse er baseret på anonymiseret data fra 55 mia. besøg til mere end 250 detailhandlere i USA. Desuden har ADI en survey blandt 1.000 amerikanske forbrugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere