Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tag både tv-pakke og musik med på rejser i hele EU

Fra den 1. april kan kunder hos YouSee streame alt indhold i deres tv-pakke i hele EU. Også YouSee Musik bliver tilgængelig udenfor Danmark.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Inden længe kan man både følge danske fodboldlandskampe, næste afsnit af yndlingsserien samt holde sig opdateret på de lokale nyheder, selvom man slikker sol ved den franske riviera.

”Fra den 1. april kan vores tv-kunder streame alt det indhold, de kender fra deres tv-pakke, når de rejser i EU. Tager man f.eks. på ferie i Frankrig til sommer, kan man altså fortsat følge sin yndlingssport med danske kommentatorer og se danske nyheder. Man skal blot logge på vores streamingtjeneste via web eller app,” fortæller Jacob Mortensen, tv-direktør i YouSee, og fortsætter:

”Muligheden for at tage tv-pakken med til andre EU-lande er et resultat af nye EU-regler, der ved at ophæve geoblokering, giver alle europæiske forbrugere adgang til deres indholdstjenester i hele EU, og det er et tiltag, som vi hilser hjertelig velkommen, da det kommer vores kunder til gode.”

Mange tv-kunder har benyttet sig af muligheden for at mikse tv og streamingtjenester i det nye Bland Selv-koncept, og det bliver selvfølgelig også muligt at streame serier fra f.eks. HBO Nordic og Viaplay via YouSee fra den 1. april.

”Danskerne er i stigende omfang interesseret i at tage både deres underholdnings- og nyhedstjenester med på ferie eller forretningsrejse i EU. Det her er derfor en fantastisk nyhed for vores kunder og med til at give dem endnu større fleksibilitet i forhold til den store mængde af film, serier, nyheder og sport, som de allerede nu har adgang til via vores streamingtjeneste,” siger Jacob Mortensen.

Sidste år inkluderede YouSee EU-roaming i alle mobilpakker, og alle mobilkunder, der ikke aktivt har fravalgt et roaming-abonnement, har derfor op til 15 GB data tilgængeligt per måned i EU. Med de nye muligheder for at tage både tv, streaming og musik med på rejser i EU, bygger YouSee videre på denne fleksibilitet.

”Mange af vores kunder sætter stor pris på de nye roamingmuligheder. Det, at de nu også kan bruge deres EU-data til at se tv direkte fra swimmingpoolen eller lytte til deres yndlingshit på vej ned af skiløjpen, er endnu et vigtigt skridt i vores ambition om at højne vores kunders digitale liv og give dem mulighed for at tilgå deres indhold, når og hvor det passer dem bedst,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Sådan streamer du tv, sport og musik i hele EU

Som kunde hos YouSee kan du fra 1. april streame din tv-pakke via tv.yousee.dk eller direkte i YouSee TV & Film-appen i hele EU.

Du kan også lytte til musik via YouSee Musik-appen – både i og uden for EU. Musiktjenesten er nemlig tilgængelig i hele verden.

Når du er på wi-fi i andre EU-lande, kan du naturligvis også streame hele tv-pakken ubegrænset – og samtidig undgår du at bruge af din roaming-pakke på mobilabonnementet.

Du kan tage din tv-pakke og din musik med dig i op til 30 dage ad gangen. Herefter skal du bruge din enhed i Danmark, før du kan se tv, film og serier via YouSee i EU igen.

Du kan se præcis det, du kan se derhjemme, men vær opmærksom på, at det pga. rettigheder kræver et tillægsprodukt, hvis du vil have adgang til TV 2 udenfor hjemmet.

Som en hovedregel bruger man ca. 60 MB til at streame en times musik, mens man bruger ca. 600 MB på en times tv-streaming

Alle nyere mobilkunder hos YouSee har YouSee Musik med i abonnementet, og alle tv-kunder har adgang til hele deres tv-pakke plus mange timers on demand underholdning via tv.yousee.dk og app’en ’YouSee TV & Film.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere