Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

HTC lancerer trådløst VR-headset

På Game Developers Conference har HTC afsløret stand-alone headsettet Vive Focus.

Af Mette Eklund Andersen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der sker spændende ting indenfor virtual reality og på Game Developers Conference har HTC netop annonceret, at de senere i år lanceret deres første stand-alone VR-headset ved navn Vive Focus.

Det skulle således, ifølge HTC selv, være verdens første VR-headset med 6DOF (6 degrees of freedom) på det kommercielle marked. Det nye Vive Focus har en Snapdragon 835 processor indbygget, så det ikke behøver at blive koblet sammen med en pc eller smartphone. Inde i brillen sidder en 3K OLED-skærm med en opløsning på 2880 x 1600 pixels.

Indtil HTC løfter sløret for, hvornår vi senere år kan få fingrene i Vive Focus og ikke mindst hvad det kommer til at koste, kan vi se frem til firmaets lancering af Vive Pro-headsettet i april og, at priserne på det oprindelige Vive-headset falder…
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere