Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2

Hvis du har været irriteret over Razers grønne switche, der får tasterne til at give det markante og høje klik, når du taster løs under dine spillesessioner, så kunne dette tastatur være noget for dig.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Razers nye gule switche gør nemlig, at tastetryk er næsten lydløse, og derudover er de utroligt sensitive takket være Razers opgraderede transmissionsteknologi. Med kun et 45 grams tryk, der kræves for at trykke tasten ned, og uden taktile bump, så føles tastaturet som om, at du kunne taste blot ved at ånde på det.

Vi savner dog det taktile bump, og da tasterne er så nemme at trykke ned, er det næsten svært at undgå fejltryk – især hvis du ikke er så ”let” på fingrene. Der er heller ikke ret meget feedback i tasterne. Tastaturet er ret lille, så det er nemt at tage med på farten, og USB-kablet er nemt at afmontere. I modsætning til tidligere modeller i BlackWidow-serien er tasterne lettere forsænket over en hvid baggrund, hvilket får de flotte RGB-farver til at stå endnu tydligere frem. Der er en håndledsstøtte, der er komfortabel.

Grundlæggende er BlackWidow Tournament Edition Chroma V2-tastaturet et genialt tastatur, der er genialt designet, genialt klart, tykt og tungt og skabt til at være helt perfekt for den rette bruger. Det er tydeligt, at der er lagt meget arbejde i tastaturet, og objektivt set, er det et tastatur i topklassen. Men for os er det ikke – og altsammen på grund af de nye switche, som vi synes er utroligt ubehagelige.