Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan du betale for parkering med MobilePay

Bilister kan nu vælge MobilePay som betalingsmulighed i EasyParks parkeringsapp. Det gør det endnu nemmere at starte, stoppe og betale for parkering via mobilen. Løsningen kan bruges i alle danske byer med parkeringsbetaling og i ca. 700 andre byer i Europa.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Danmarks mest udbredte parkeringsapp og Danmarks mest anvendte mobilbetalingstjeneste gør det endnu lettere at være bilist. 

MobilePay benyttes af 3,8 millioner danskere og findes i dag på ni ud af 10 danske smartphones. EasyPark er den mest benyttede parkeringsapp i Danmark og kan bruges i alle danske byer med parkeringsbetaling.

Nu går de populære apps sammen og gør hverdagen lettere for danskerne. Fra april er det muligt at vælge MobilePay som betalingsløsning i EasyPark-appen.

Hvis man allerede har MobilePay på sin smartphone, og man downloader EasyParks parkeringsapp, kan man betale for sin parkering med det samme – uden at man først skal registrere sine kreditkortoplysninger i appen. Løsningen kan anvendes alle steder, hvor man kan bruge EasyPark – i både Danmark og i udlandet.

Sparer tid 

Den nye løsning, hvor MobilePay kan anvendes til hurtig betaling i EasyPark-appen, vil gøre det lettere for alle at komme i gang med at klare parkering via mobilen. Og det er hele formålet ifølge EasyPark.

”Vi arbejder hver dag på at gøre parkering nem og fleksibel. Parkeringsbetaling skal tage så lidt tid som overhovedet muligt. Vi parkerer bilen, fordi vi skal noget, og det er det, vi skal, som vi alle sammen ønsker at bruge tid på. Derfor er vores nye samarbejde med MobilePay en naturlig udvikling, som er med til at gøre parkering mere enkel og bekymringsfri,” siger Bernd Reul, Country Manager for EasyPark i Danmark.

Hos MobilePay glæder man sig over at få EasyPark som kunde. Det gør det nemmere at være bilist og udvider endnu engang nytten af betalingsappen.

”Vi er glade for, at vores betalingsløsning atter viser sin berettigelse for vores brugere og erhvervskunder. MobilePay har flere millioner danskeres tillid. Det skal vi konstant honorere ved at være relevante og brugbare, dér hvor forbrugere og virksomheder har behov for hurtig og sikker betaling. EasyPark er Danmarks og Europas mest udbredte parkeringsapp og et eksempel på en kunde, vi er stolte over at have hos os,” siger Mark Wraa-Hansen, administrerende direktør hos MobilePay.

EasyPark lancerede for blot en måned siden servicen Find & Park, der er en funktion i appen, som viser bilister den bedste rute til det sted, hvor der er størst sandsynlighed for en ledig parkeringsplads tæt på deres destination. Det har i Stockholm, hvor servicen blev lanceret sidste år, reduceret bilisternes søgetid efter ledige p-pladser med ca. 50 %. I Danmark kan Find & Park til at begynde med bruges i København.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere