Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Pristjek: Her får du mest underholdning i mobilabonnementet

Der er rig mulighed for at få streaming af musik, film og serier med i mobilabonnementet. Og der kan være gode penge at spare. Se her, hvor du får mest underholdning for pengene.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Mobilselskaber forsøger at lokke kunder i biksen ved at tilbyde ekstra services som adgang til streaming af musik og serier fra populære tjenester som Spotify og Netflix. Adgang til e-bøger og magasiner kan også indgå, og der er typisk gode besparelser at hente, når man inkludere tjenesterne i sit abonnement - altså vel at mærke, hvis det er tjenester man har behov for og alligevel havde tænkt sig at bruge penge på. Faktisk kan selve mobilabonnementet i visse tilfælde tjene sig selv ind, hvis du regner besparelsen på tjenesterne sammen. Det er derfor en god idé at tjekke op på, hvad mobilselskaberne kan tilbyde af tjenester, inden du vælger et abonnement. 

Samlino har gjort benarbejdet og tjekket, hvor meget underholdning du kan få for pengene, hos de danske udbydere. 

Mest underholdning i mobilabonnementet. Mest underholdning i mobilabonnementet.

Mest underholdning hos Telmore

Det er Telmore, der giver dig meste for pengene, når man ser på, hvad du får af ekstra underholdningstjenester med i abonnementet.

Til en pris på 1.554 kroner for 6 måneder, får fu 30 GB data og fri tale samt adgang til Telmore Musik, HBO Nordic, TV2 Play: Basis, Min BIO, C More, Flipp og Bookmate.

Den årlige værdi af pakkens ekstra tjenester løber op i 5.842,56 kroner, hvis man skulle købe tjenesterne separat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere