Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Stream VM overalt i dit hjem - her får du det bedste netværk

Vil du være sikker på at kunne streame VM-kampene uden klumber i forbindelsen, så er Netgears Orbi-router det rette valg. Den dækker hele boligen med hurtig internet, og endda haven med.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Har du et stort hjem, er Netgears Orbi-router et oplagt køb, og med en dækning af et etageareal på op til 350 kvadratmeter, kan du få internet rundt til alle afkroge af dit hjem, og endda et godt stykke ud i haven også.

Både rækkevidde, brugervenlighed og opsætningesmuligheder var i top, så vi måtte i vores test konkludere: ”Netgear Orbi er en genial løsning til at få Wi-Fi-signaler ud i de kroge af et hjem, som selv de hidsigste routere ikke kan nå uden hjælp fra extendere eller powerlineadaptere. Brugervenligheden er formidabel, og designet næsten for smukt til at blive gemt af vejen. Selv om prisen ligger i den høje ende, de nøgne data taget i betragtning, fortjener Orbi et stort ”Alt om DATA Anbefaler”.

4,5 stjerner, Anbefaler

Læs testen af Netgear Orbi RBK50 her.

Se hvem der ellers får VM Awards her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere