Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kom sikkert igennem VM med markedets bedste antivirus

Når du på din pc, tablet eller smartphone hopper på ukendte netværk for at streame dit VM, er det værd at huske på et godt sikkerhedsprogram. Kaspersky Internet Security er blandt de absolut bedste og får vores VM Award.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Når det gælder sikkerhedsprogrammer, så har Kaspersky Internet Security længe været et af de bedste på markedet, og det gælder også denne 2018-udgave. Internet Security dækker alle eventualiteter, man kan støde på, når man færdes på internettet, og programmet kan beskytte både pc, Mac og mobile enheder på samme tid.

Vi var begejstrede og den endelig dom i vores test blev: ”Søger du en total beskyttelse af alle dine enheder, så er en af de bedste sikkerhedspakker Kaspersky Internet Security 2018. Programmet er en velafbalanceret blanding af sikkerhed, brugervenlighed og optimal systemydelse”.

4,5 stjerner, Anbefaler

Læs testen af Kaspersky Internet Security 2018 her.

Se hvem der ellers får VM Awards her.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere