Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Netflix gør det nemmere at se serier på ferien

Smart Download er en ny feature, der automatisk henter den næste episode af den serie du følger med i, så du kan se den offline.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det har længe været muligt at hente indhold fra Netflix ned på din mobil eller tablet. Det er guld værd, når du skal ud og rejse. Så behøver du nemlig ikke bruge dyr mobildata eller være afhængig af Wi-Fi, når du vil slappe af med film og serier. 

Ulempen er at det tager plads på din enhed, hvis du vil have en hel sæson af en serie med. Samtidig tager det tid at administrere hvad der hentes, og hvad der skal slettes efterfølgende.

Netflix har gjort det væsentligt nemmere at drage nytte af offline-funktionaliteten. En ny Smart Download funktion sørger for at du altid har den nyeste episode af din serie til rådighed, uden at bruge tid på at hente nye episoder og slette de gamle. 

Næste afsnit ligger klar

Har du blot hentet et afsnit af en serie ned, så henter Netflix automatisk det næste afsnit, når du har set det færdig. Den sletter samtidig det gamle afsnit.

På den måde er der kun det indhold du rent faktisk skal bruge på din enhed, og du slipper for selv at skulle huske på at hente nye episoder.  

Et lille ikon viser, at der downloades, og det sker kun, når du er på Wi-Fi. Du skal ikke bekymre dig om, at der pludselig er hentet flere gigabytes ned via dit mobilabonnement. 

Den nye funktion er tilgængelig i appen nu, men indtil videre kun på Android-enheder.

Se hvordan Smart Download fungerer her:

[su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=h-T61Wz_XD8&feature=youtu.be"]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere