Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Asus ROG Strix H370-F Gaming: Et touch af glamour

Asus’ Strix-mærke er blevet synonymt med RGB-lys, og det er da også det store salgsargument for dette kort. Det bageste I/O omfatter et RGB-illumineret Asus ROG-logo, der forener maskinen med et touch af glamour.

Af Torben Okholm, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

På trods af, at kortet bruger det mere beskedne H370-chipsæt, får man en generelt eksklusiv fornemmelse fra dette kort. Flere af komponenterne er dækket af aluminiumkølere, og der er en fiks aluminiumhætte til M.2-ssd-slottet.

Hvis man ser nærmere på sagerne, forstår man dog den lave pris på dette kort. Der er ingen ekstrasager såsom strømknapper, og ligesom de andre kort i denne test prioriterer det bageste I/O video-outputs – et tegn på, at kortet er blevet udviklet med henblik på billigere systemer, der bruger integreret grafik.

Man får dog stadig fire USB 2.0-porte, to USB 3.0 og en USB Type-C, og der er således nok til de fleste systemer. Der er også gigabit-ethernet, en combi-PS2-port og surroundsound.

Ydelsen er også i orden, idet kortet følger med de andre ikke-overclockede kort i testen. Prisen er afgjort i den høje ende til et H370-kort, men man får også nogle fikse detaljer. Valget må bero på, hvad man prioriterer højest.