Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: JBL Link 10: Fin lyd trods miniformat

Lydsnedkerne fra JBL ved, hvad de har med at gøre, når der skal genereres lyd. Den kompakte højttaler er udstyret med enheder, som har kvalitet over gennemsnittet, og ikke mindst en fin 24-bit digitalkonverter.

Af Peter Hyldahl, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Samtidig har man tænkt på brugerne, så du får både Wi-Fi, Bluetooth og multirumsfunktion. Der er indbygget Chromecast, og du får også Google Assistant.

Opsætningen både med Wi-Fi og Bluetooth er ikke så enkel, som man kunne ønske. Vi havde problemer med at få højttaleren til at parre med Bluetooth, som ellers klares med tryk på en enkelt knap. Højttaleren er for lille til en stue, men kan fint bruges i køkkenet eller mindre rum, da den spreder lyden hele vejen rundt.

Og da den har indbygget batte-ri, kan den også tages med ud på terrassen. Den er ovenikøbet vandtæt. Link 10’s lydbillede har god substans trods de overkommelige dimensioner. Lydtræerne vokser ikke ind i himlen i dette prisleje, men man mærker lydhåndværkerne bag.