Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samsungs nye smartwatch måler dit hjerte

Galaxy Watch Active2 kommer i to størrelser, har opdateret design med digital urskive og kan foretage EKG-målinger af dit hjerte.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Galaxy Watch Active er af de bedste smarture, vi har prøvet, problemet med den første version var bare, at det var lige lovlig småt til et stort mandehåndled. Læs vores test Samsung Galaxy Watch Active her.

Det problem burde der være taget hånd med den nye version, Galaxy Watch Active2. Det kommer nemlig i to størrelser, 40 eller 44 mm, så man kan vælge hvad der svarer til henholdsvis et traditionelt herre eller dameur. Der er tre forskellige farver at vælge imellem - sort, sølv og guld. Alle versioner leveres med læderarmbånd, men kan gøres mere personlige gennem en bred vifte af remme og alternativer til urskiven. Med standardbredden på remmene kan du også købe remme hos almindelige urmagere og butikker.

Uret er skabt i rustfrit stål, med glas på bagsiden. Skærmen dækker nu det meste af fronten og har en urskive, der er aktiv og synlig, selv når uret ikke bruges. Omkring urskiven er en opgraderet version af af Samsungs drejering. Den er nu digital, så brugere kan glide fingeren med uret og mod uret for at vælge apps og scrolle gennem menuer.

Trofast træningspartner

Når det kommer til motion og træning, kan Galaxy Watch Active2 manuelt registrere mere end 39 forskellige typer træning, hvoraf syv registreres automatisk - hvilket inkluderer løb, gang, cykling, svømning, roning, cross training og dynamisk træning. Med den opgraderede løbetræner kan du følge dit tempo i realtid og vælge syv forskellige typer af løbeprogrammer for at nå dine træningsmål. Galaxy Watch Active2 har nye innovative sundhedssensorer på bagsiden, dobbelt så mange som sin forgænger. Heriblandt en EKG-måler, der kan lave diagrammer over din hjerterytme. Målingerne aflæses hurtigere end nogensinde før, så brugerne kan få mest muligt ud af deres træning.

Brugere kan også måle og få et overblik over deres stressniveau gennem Samsungs sundhedsplatform Samsung Health. Galaxy Watch Active2 har desuden søvnregistrering, hvor forbedrede søvnanalysealgoritmer hjælper brugeren med at opnå et sundere søvnmønster.

Hold forbindelsen

Med 4G-forbindelse, via eSIM, kan brugerne foretage og modtage opkald eller holde sig ajour på sociale medier, selv uden telefonen. Besvar et tweet, se korte videoklip eller en ny filmtrailer lige på håndleddet. Galaxy Watch Active2 hjælper også på rejser til udlandet, da den understøtter tale- og tekstoversættelser på over 16 sprog i realtid. Med Spotify kan brugere parre deres Galaxy Watch Active2 og derved let logge ind og kontrollere eller lytte til musik gennem smarturet.

Integreret i Galaxy-systemet

Når Galaxy Watch Active2 er parret med en Galaxy-smartphone, kan brugere gennem Watch Camera Controller direkte fra håndleddet tage billeder, starte en videooptagelse, få vist billeder direkte på uret eller skifte mellem det forreste og bageste kamera på telefonen. Med en Galaxy-smartphone med trådløs batterideling kan brugerne også oplade Galaxy Watch Active2, så du ikke behøver at medbringe en anden oplader på turen.

Andre Samsung-tjenester, som brugerne kan få adgang til, inkluderer Samsung Health, SmartThings og Bixby. Brug f.eks. Bixby til at starte en træning eller tjekke vejrudsigten. Enhederne i Galaxy-familien er også beskyttet med Samsungs sikkerhedsplatform Samsung Knox.

Galaxy Watch Active2 har salgsstart tidligt i efteråret, med en anbefalet pris på 3.599 kroner for 4G rustfrit stål i 40mm og 3.799 kroner for 4G rustfrit stål i 44mm.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere