Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få bedre lyd i din bærbar for et par hundrede kroner

Creatives nyhed Sound Blaster PLAY! 4 er en USB DAC i lommeformat, med features, der kan gøre video- og konferenceopkald mere effektive samt booste lydkvaliteten, når du ser film og lytter til musik på din bærbare computer.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sound Blaster PLAY! 4 kommer med det helt nye SmartComms-sæt (til Windows) og dermed også en række smarte kommunikationsfunktioner såsom VoiceDetect og tovejs-støjreduktion. Målet er at gøre hvert eneste konferenceopkald let og problemfrit for dem, der arbejder hjemmefra.

Den nyeste VoiceDetect-funktion giver brugerne mulighed for at tale frit uden afbrydelse, da lydløs-funktionen automatisk slås til og fra baseret på stemmedetektion. Det vil sige, at mikrofonen straks tændes, når brugerens stemme detekteres, og at den slukkes automatisk, når der ikke registreres yderligere tale. Man behøver altså ikke fumle med knapper; brugerne kan fokusere på det, der betyder mest - selve samtalen.

Samtidig reducerer en smart tovejs-støjreduceringsfunktion uønsket baggrundsstøj under onlineopkald hos begge parter - NoiseClean-in for indgående lyd og NoiseClean-out for udgående lyd - så det kun er brugernes stemmer, der høres tydeligt i alle samtaler. Ingen grund til at bekymre sig om larm fra legende børn eller støvsugning i baggrunden længere.

Booster lydkvaliteten

På trods af sin lillebitte størrelse skal Sound Blaster PLAY! 4 levere den lyd-pondus, man forventer af en Sound Blaster. Med 24-bit / 192 kHz-opløsning ved 110 dB giver den ifølge producenten en øjeblikkelig lydopgradering, med klarere og rigere gengivelse end end standardlyd, de fleste enheder er født med. Brugere kan også forbedre lydkvaliteten af ​​deres musik, film og spilindhold yderligere med Bass Boost og Dynamic EQ via EQ-knappen.

Derudover får man adgang til Creatives Sound Blaster Acoustic Engine, der tilbyder en række lydbehandlingsteknologier som Surround immersion og CrystalVoice. Disse funktioner er alle let tilgængelige via den helt nye Creative-app, som er en ny softwareplatform med en integreret brugergrænseflade på tværs af forskellige produkter.

Sound Blaster PLAY! 4 er kompatibel med PC, Mac, PS5, PS4 og Nintendo Switch.

Den har en vejledende pris på 29,99 euro og er tilgængelig på Creative.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere