Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kendt gamingmus opgraderes – blandt andet nyt scroll-hjul

Roccat har opgraderet museserien Kone med to nye modeller, hvoraf den ene er trådløs. Musene er lette og har fået et nyt aluminiumshjul.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En af de førende producenter af gaming-udstyr, Roccat, har løftet sløret for de nyeste tilføjelser til museserien Kone. Der er to nyheder på programmet: Kone Pro og Kone Pro Air – sidstnævnte er trådløs (Bluetooth).

Kone Pro kombinerer Roccats Titan Optical Switch-teknologi og det særlige Kone-design, som er udviklet siden musens debut i 2007.

Den nye Kone Pro-serie har ifølge Roccat fået en bedre ergonomiske form. Serien er tilgængelig i farverne Arctic White og Ash Black.

Nyt aluminiumshjul

Musene er udstyret med Titan Wheel Pro, et nyt aluminiumshjul, som med en velfungerende scroll skulle sikre gameren den perfekte følelse, når modstanderne skal nedlægges.

De to mus vejer 66 og 75 gram, hvilket betyder, at de er blandt markedets letteste gamingmus.

Rapid charge i Kone Pro Air sikrer op til 5 timers gameplay efter 10 minutters opladning. Ved fuld opladning leverer den over 100 timers gameplay.

De nye mus kan købes fra 16. maj. Kone Pro koster 629 kroner, og den trådløse Kone Pro Air fås for 999 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere