Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lenovo sætter fokus på tilbehør til mobilt arbejde med helt nyt brand

Når du senere i år køber tilbehør som mus og powerbanks fra Lenovo, vil det ske under sub-brandet Go. De første produkter er på vej.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Lenovos tilbehør til selskabets computere har levet et stille liv, men sådan skal det ikke være længere. Fremover skal eksempelvis mus og powerbanks markedsføres under eget navn, nemlig sub-brandet Lenovo Go, oplyser Lenovo i en international pressemeddelelse.

Det nye koncept har noget med corona at gøre. Go-mærket skal nemlig sættes på produkter, som gør det nemmere at arbejde mobilt; produkterne er ifølge Lenovo skabt til hybride arbejdspladser.

Den nye powerbank har høj kapacitet. Den nye powerbank har høj kapacitet.

De første to stykker tilbehør under Go-paraplyen er en ny Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank (20.000 mAh) og en ny Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse.

Nye måder at arbejde på

Når Lenovo netop nu lancerer sub-brandet skyldes det ifølge selskabet nye måder at arbejde på. Lenovos nylige undersøgelse Future of Work og Digital Transformation afslører, at et stort flertal af de adspurgte virksomheder (83 procent) forventer fjernarbejde mindst halvdelen af tiden, og 60 procent af medarbejderne er glade for at gøre det.

Lenovo Go sigter mod at levere de supplerende værktøjer, der effektivt bygger bro over kløften mellem kontor og hjem og strækningen derimellem. Tilbehør skal leve op til forventningen om, at det kan og bør være nemt at arbejde hvor som helst, begrunder Lenovo.

Musen kan indstilles til at styre forskellige enheder. Musen kan indstilles til at styre forskellige enheder.

Powerbanken Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank er på hele 20.000 mAh, mens musen Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse kan fungere trådløst og er ergonomisk designet.

Der gives ingen præcis dato, hvornår de to produkter sendes på markedet – heller ingen priser – men de nye enheder vil snart blive efterfulgt af andre produkter til mobilt arbejde, herunder tastaturer og lydprodukter. Lanceringen af alle nyhederne vil ske i løbet af 2021, forklarer Lenovo.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere