Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nyt i Dropbox: Upload fotos automatisk og skift format

Gratis brugere af Dropbox kan nu automatisk få uploadet fotos fra deres mobiltelefon. I browserversionen af lagertjenesten er det også blevet muligt at skifte format.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

At tage fotos med en smartphone er blevet en folkesport, og har du Dropbox-appen på din enhed, bliver det fremover endnu nemmere at bevare de gyldne øjeblikke

Skytjenesten har nemlig indført en række nye, gratis features. En af de mest populære bliver nok den automatiske sikkerhedskopiering. Når du åbner appen, får du mulighed for at indstille kopieringen af de fotos, du har på din smartphone. Giv adgang til dine fotos, og funktionen er hermed automatisk slået til. Du finder dem i Dropbox-mappen ”Camera Uploads”.

Skal kopieringen ophøre, gør du ind via din konto i appen og klikker på ”Slå kameraoverførsler fra”.

Udpeg mapper til sikkerhedskopi

Sikkerhedskopier gælder ikke kun fotos. Brugere af iOS kan angive præcis, hvilken mappe eller mapper, som skal gemmes i sikkerhedskopi. Denne funktion er endnu ikke rullet ud til Android-brugere.

For ikke at løbe tør for plads, kan du angive, at Dropbox skal slette et foto, når det først er blevet sikkerhedskopieret.

Dropbox er også blevet hurtigere. Ifølge firmaet vil uploads foregå hurtigere og ”mere driftsikkert”.

Nyheder i browserversionen

Ikke kun appen, men også browserversionen af Dropbox har fået en opgradering. Ud over nye paneler i begge sider med lettere oversigt over den fil, du aktuelt har markeret, kan du skifte format på et foto til .png og .pdf.

Appen kan også gemme kreditkortoplysninger og dele passwords via manageren Dropbox Passwords. Dette kræver dog betalingsabonnement. Dropbox kan opbevare og aktivere dine kodeord til tjenester på nettet via en gratis browserudvidelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere