Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Mountain Everest Max: Dyrt gamingtastatur – men det kan det hele

Et meget solidt og<span class="Apple-converted-space"> </span>ultra-alsidigt tastatur til gamere, der går efter det bedste og er parate til at betale for det. Der er mulighed for at skræddersy tastaturet.

Af Torben Okholm, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvis man vil give den hele armen og vælger et gamingtastatur som Mountain Everest, må man være forberedt på at betale for fornøjelsen, 1990 kroner. Til gengæld får man et tastatur, der opfylder alle ens krav.

Everest Core Barebones er hjertet i denne pakke: Et RGB-tastatur af børstet aluminium, som man kan købe uden kontakter eller taster.

Skræddersy tastaturet

Man skal selv bygge sit skræddersyede tastatur, som man vil. Hvis det lyder for besværligt, kan man vælge et Everest i TKL-format med en standard-core, enkle sorte taster og et udvalg af mekaniske Cherry MX-kontakter.

Næste trin er at tilføje et numerisk tastatur – det kan anbringes på begge side af tastaturet – og en mediekontrol med tilpasningsdygtigt LCD-display.

Tidligere var Mountain-softwaren et problem, men den er blevet markant forbedret siden lanceringen. Det er en fantastisk pakke, og den er blevet fast inventar i vores videogaming-opsætning.