Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kommer der ekstra fart på USB-lagret

Kingston går op i USB-standard med en ny USB-lagerenhed. Det betyder, at datatransmissionen nu kan ske med 1000 MB i sekundet, og du kan lagre fotos, UHD-videoer og musik på et øjeblik.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Kingston sender en ny USB-lagerenhed på markedet. Og den er ikke hvem som helst. DataTraveler Max benytter nemlig den nyeste generation af USB-standarden. Den hedder USB 3.2 Gen 2 og sikrer hastigheder på op til 1000 MB i sekundet, når du henter filer og op til 900 MB i sekundet, når du lagrer data.

USB 3.2 er efterfølgeren til USB 3.1, og den teoretiske hastighed er blevet fordoblet med dette generationsskifte.

DataTraveler Max er 8 cm lang og benytter USB-C-forbindelse, og den er markedets første med den nye Gen 2-generation.

Op til 1 TB kapacitet

USB-enhedens riflede kabinet beskytter stikket, når den ikke er i brug. Du kan hurtigt gemme store digitale filer såsom HD-fotos, 4K/8K -videoer, musik takket være den nye USB-generation. DataTraveler Max fås med lagerkapacitet fra 256 GB til 1 TB, og man får fem års garanti, oplyses det.

"DataTraveler Max tilbyder branchens førende hastigheder og er en kompromisløs lagerplads, så forbrugerne kan skabe ting og følge med til dagens indholdskrav," siger Oscar Escayola Kaloudis, flash business manager, Kingston EMEA, og er stolt af at være først med det nyeste inden for datalagring:

"Vi leverer en enestående ydeevne, som vores kunder har lært at kende og forventer, og med denne lancering er vi stolte over at hæve barren for USB-C-flashdrev."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere