Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Vildere og dyrere: Her er Apples nye iPhone 13 Pro-modeller

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har nyt kamerasystem, Super Retina XDR-skærm med 120 Hz opdatering, ny A15 Bionic-chip, længere batteritiden og flere andre forbedringer.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De nye Pro-modeller i iPhone 13-serien er nydesignet helt fra bunden og introducerer en helt ny Super Retina XDR-skærm med ProMotion med en adaptiv opdateringsfrekvens på op til 120 Hz, som gør touch-oplevelsen hurtigere og mere responsiv.

Nye fotofunktioner

Det nye kamerasystem byder på vidvinkel, ultravidvinkel og tele med mulighed for bl.a, at lave makrofotografering på det nye ultravidvinkelkamera og med op til 2,2 x bedre ydeevne i svagt lys på det nye vidvinkelkamera.

Nye funktioner til computerbaseret fotografering såsom Fotoformater gør billedernes udseende mere personlige i Kamera-appen, og begge modeller har nu Nat-tilstand på alle kameraer.

Til video kan man udnytte den nye Filmisk funktion, der giver lækre overgange med dybdeskarphed i forgrund eller baggrund, makro med tidsforløb og slowmotion samt bedre ydeevne i svagt lys. Begge modeller tilbyder video-optagelse i Dolby Vision og, for første gang, ProRes, der kun findes på iPhone.

Bedre batteri

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har også 5G med flere bånd for bedre dækning, store forbedringer af batteritiden, der giver den hidtil bedste batteritid på iPhone, ny lagringskapacitet på 1 TB, og Ceramic Shield på skærmen, som, ifølge Apple, er mere robust end noget andet smartphoneglas.

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max fås i fire finisher, bl.a. grafitgrå, guld, sølv og den helt nye skyfri blå. De kan forudbestilles fra fredag den 17. september, og vil være tilgængelige fra fredag den 24. september.

iPhone 13 Pro fås til priser fra 8.999 kroner, mens iPhone 13 Pro Max fås fra 9.699 kroner og helt op til 14.199 kroner.

Sammen med de nye iPhone 13 Pro-modeller kommer også to iPhone 13-modeller. Læs om dem her:

https://www.altomdata.dk/her-er-iphone-13-store-kameraforbedringer-og-bedre-batteri/
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Enterprise Architect

Centrica Energy Trading A/S

Fullstack Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere