Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Musikken bliver klædt i vinterfarver – B&O iser sine produkter

Bang & Olufsen kommer vinteren i møde med isfarver. Producenten genføder sin produktlinje til julehandlen med en Nordic Ice Collection. Intet nyt for musiknørden, men flot design og måske en julegaveidé.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nordic Ice Collection kalder Bang & Olufsen en ny iklædning af en række af producentens lydenheder. Produkterne er de samme, men nu fås de ”en rolig, skandinavisk farvepalet bestående af kontrasterende kølige og varme toner, perfekt til gaveperioden”, forklarer den danske virksomhed her, kort før julehandlen går i gang.

Der er ikke så meget nyt for musik- og hi-fi-nørder. Hensigten er at sende et signal om ro og balance i tider, hvor mange ting ellers er usikre.

”I disse usikre tider har hjemmet været et sikkert fristed fra verden udenfor for mange af os. Med vores Nordic Ice Collection ønskede vi at videreføre denne følelse af ro og tryghed i hjemmet ved at skabe produkter, som skaber en følelse af ro og balance. Mere end nogensinde vil denne feriesæson markere, at familier igen forenes efter at have været væk fra hinanden for at dele oplevelser og øjeblikke. I år vil vi give en musikgave og glæde til venner og familie med vores Nordic Ice Collection,” lyder den næsten rørende forklaring fra SVP of Product Management Christoffer Poulsen, Bang & Olufsen.

Måske er der her en julegaveidé for musiklyttere, der primært lægger vægt på design. Nordic Ice Collection består af:

Beoplay EQ – støjreducerende øretelefoner med 6 indbyggede mikrofoner.

Beoplay H95 – ægte ”hørebøffer” med aktiv støjreduktion.

Beosound A1 2. generation – vandtæt Bluetooth-højttaler.

Beoplay A9 – stor trådløs Wi-Fi-højttaler.

Beosound Balance – den omdiskuterede, dyre, men opsigtsvækkende Wi-Fi-højttaler.

Beosound Stage – lydbar med Dolby.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere