Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få HBO Max til halv pris på ubegrænset tid

HBO Max er i luften her i landet fra i dag, med ny app og masser af nyt indhold. Det endda til en lavere pris end HBO Nordic, som nu er pensioneret. Og som om det ikke var nok kan prisen reduceres til det halve, hvis du gør brug af det aktuelle introduktionstilbud.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der er gode nyheder for dem der er i forvejen abonnere på streaming hos HBO og for dem, der har overvejet at springe på vognen.

For ikke nok med at den uduelige HBO Nordic app nu er pensioneret og erstattet af en ny og bedre model, der er nu også langt mere indhold. og så bliver den månedlige pris på tjenesten, som i dag skifter navn til HBO Max, endda også billigere. Standardprisen er 79 kroner om måneden, men som et introduktionstilbud kan du få adgang til det halve, 39,50 kroner om måneden. Tilbuddet gælder for resten af livet - eller indtil du siger abonnementet op.

Mere indhold og større understøttelse

Således er HBO med et blevet et betydeligt mere attraktivt. Ifølge tjenesten selv er udvalget af film og serier fordoblet. Udover egenproduktioner fra HBO kan man også se indhold fra Warner Bros, DC Entertainment, Cartoon Network, Adult Swim og Turner Classic Movies.

Kompatibiliteten er desuden blevet væsentligt større. Den nye app kan bruges på iOS, iPadOS, MacOS, Apple TV, Android, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, Windows, PS5, PS4, Xbox Series X|S og Xbox One, og udvalget af understøttede platforme vil udvides løbende.

Eksisterende abonnementer konverteres automatisk til Max. Du skal blot downloade HBO Max-appen og logge ind. Din månedlige betaling reduceres fra de tidligere 99 kroner til den nuværende pris på 79 kroner. Introduktionstilbuddet er dog kun tilgængeligt for nye medlemmer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere