Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billig elbil sælges med gratis opladning et helt år

Fiat starter 2022 med gode tilbud på den elektriske 500. Køber man i januar, får man fri opladning på Clevers offentlige netværk i hele 2022 med i prisen. Det samme er tilfældet, hvis man privatleaser den særlige (500) RED Hatchback.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med 667 solgte modeller er den elektriske 500 en af de bedst sælgende elbiler i både A og B-segmentet herhjemme i 2021.

Den udvikling bygger Fiat videre på i januar med et nytårstilbud, hvor man med i prisen på den kække italiener får et helt års ubegrænset opladning på Clevers offentlige netværk i form af produktet Clever Unlimited Network.

Tilbuddet omfatter samtlige versioner af den lille elbil, som har priser fra 190.000 kroner og kommer med rækkevidde på op til 316 km WLTP (op til 445 km i byen), som hatchback, cabriolet eller 3+1, der har en ekstra bagudhængslet sidedør.

Gælder også leasing af 500 (RED)

Det er ikke kun de købende kunder, der kan drage fordel af tilbuddet. Privatleaser man den særlige (500) RED Hatchback i januar, får man også Clever Unlimited Network i hele 2022 med i prisen. Ved både køb og leasing har man derudover mulighed for at tilkøbe en ladeboks til hjemmet for blot 7.999 kr., og så lader man for 0 kr. i hele 2022 både ude og hjemme.

Særlig behandling mod bakterier og virus

(500) RED er kommet til verden i et samarbejde mellem Fiat og den velgørende organisation (RED), som er grundlagt af Bono fra U2. NGO’en bekæmper pandemier og sygdomme de steder i verden, hvor behovet er størst, og Fiat, Jeep og Ram har forpligtet sig til at bidrage med minimum 4 mio. dollars frem til og med 2023, som vil blive brugt til bekæmpe pandemier herunder AIDS og COVID-19. Og med (500) RED er det muligt for kunderne også at deltage i den kamp.

(500) RED kommer både som hatchback og som cabriolet og har desuden udstyr, der er i tråd med (RED)’s indsats mod pandemier. Den har luftfiltre, der har fået en særlig antibakteriel og antimykotisk behandling, som er effektiv (>99,9 procent) over for bakterier og virus, og som kan hindre spredning af begge dele i kabinen.

Samtidig har de oftest benyttede overflader – som rat, sæder og indersiden af bagagerummet – fået en antimikrobiel behandling, der også er effektiv mod bakterier og virus (op til 99,9 procent).

Udstyr og sikkerhed

Som den kendte elektriske 500 kommer (500) RED med bl.a. 10,25’’ touchskærm med navigation, trådløs opladning af smartphones og klimaanlæg. Den har også avancerede sikkerhedssystemer som automatisk nødbremse med fodgængerregistrering, træthedsovervågning og vognbaneassistent som standard.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere