Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: B&O E8 gen 3.0: Flot lyd og bedre batteri

Vi er nået til tredje generation af B&Os helt trådløse in-ears. De er ikke billigere, de er heller ikke større, men på mange måder kan man alligevel sige, at du får en del mere for pengene end før.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er først og fremmest på batterilevetiden, der er sket noget. Du får op til 7 timer på en opladning, og når du lægger sættet i æsken, er der hele 35 timer sammenlagt. Betydeligt bedre end forgængeren og det endda samtidig med at øredelene er blevet væsentlig mindre. De har en ret ideel størrelse – nemme at få fat i, men uden de fylder mere end nødvendigt i ørerne.

Raffineret lyd

Æsken har også et godt format og kan ligge i lommen. Den kan oplades trådløst eller med USB-C. Øretelefonerne sidder stabilt og sikkert i ørerne og styres med touch på ydersiden.

Der er adgang til flere indstillinger i B&O’s app. Lyden er optimeret, især når det gælder opkald, hvor fire mikrofoner sørger for, at din stemme går klart igennem uden støj fra omgivelserne.

Der er en velfungerende hear thru-mode, hvor du lukker op for omgivelsernes lyde.

E8 er fortsat blandt de absolut mest vellydende true wireless-øretelefoner, du kan få. Lyden er afmålt til perfektion med smuk balance mellem den stramme bund, den klare mellemtone og de fine detaljer i toppen. Og ja, prisen er som den er, men du får altså også kvalitet for pengene.

Pris: 2750 kr.