Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus-mobiler er blevet blåstemplet til erhvervsbrug

Flere af OnePlus' smartphones er blevet del af Android Enterprise Recommended programmet, der betyder, at mobilerne lever op til kravene for en smidig business-oplevelse.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der er særlige krav til en mobil, hvis den skal kunne implementeres i en virksomheds-systemer uden besvær.

De krav kan OnePlus' nyeste mobiler leve op til. OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus Nord er netop blevet inkluderet i Android Enterprise Recommended programmet, som betyder, at enhederne nemt, hurtigt og sikkert kan implementeres  i en virksomheds systemer.

Tuomas Lampen, Head of Strategy, i OnePlus Europa, siger: “Vi er begejstrede over at have opnået Android Enterprise Recommended godkendelse for OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 and OnePlus Nord. Bruger af disse enheder har fuld understøttelse til at bruge mobilerne i deres arbejde, da it-administratorer nemt kan implementere enhederne via almindelige procedure lokale enheder.”

Business-mobil uden bøvl

Forudsætningerne for at opnå godkendelsen inkluderer særlige specifikationer for hardware, software, implementering i virksomheders IT-systemer, sikkerhedsopdateringer og brugeroplevelse.

Android Enterprise Recommended programmet er skabt for at skal hjælpe virksomheder til finde enheder, der kan administreres smertefrit og konsistent på ethvert niveau.

At være del af programmet indbefatter også at rettidige sikkerhedsopdateringer og større systemopdateringer er garanteret. Som del af den almindelige software-vedligeholdelse tilbyder OnePlus også 2 års softwareopdateringer, inklusiv nye funktioner, Android-versioner og fejlrettelser, samt et tredje år med Android sikkerhedsopdateringer hvert andet måned.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere