Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tesla sænker prisen på Model S markant

Der er røget en god luns af prisen på Teslas toptunede Sedan. Elon Musk har sænket prisen til et tal, der hentyder til sex og stoffer.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Tesla har stor konkurrence i vente. I starten af næste år kommer Lucid Air, som på papiret ligner en særdeles stærk rival til Teslas luksus-sedan, Model S. Prisen på Lucid Air er fornylig afsløret. Den kommer til at lande på 69.900 dollars, hvilket er under den billigste Model S.

Prisdyk med frække undertoner

Derfor har Elon Musk valgt at sænke prisen på Model S til 69.420 dollars. En pris, der har stærk symbolværdi, da den i kraft af 69 henviser til en vis sexstilling og i kraft af 420 henviser til brugen af cannabis. Den blev annonceret i et tweet fra Elon Musk i sidste uge:

https://twitter.com/elonmusk/status/1316454051693895680?s=20

Prissænkningen kommer kun få dage efter Musk allerede én gang havde reduceret prisen. For danske købere betyder det at Model S Long Range går fra en startpris på 717.220 kroner til 620.990 kroner. Performance går fra 873.940 kroner til 740.990 kroner og Plaid-versionen går fra
1.251.000 kroner til 1.054.990 kroner. Så selvom det stadig er pebrede priser, er det betydeligt nemmere at komme i nærheden af en Model S nu.

Konkurrencen fra nye spillere ser således du til at komme os forbrugerne til gode. Ud fra de annoncerede egenskaber ser det da også ud til at man gør klogt i at tage Lucid Air, som blandt andet får rækkevidde på 832 kilometer og "verdens hurtigste opladning", alvorligt:

https://www.altomdata.dk/lucid-air-denne-elbil-banker-tesla-eftertrykkeligt-paa-raekkevidde/

https://www.altomdata.dk/vild-tesla-konkurrent-faar-verdens-hurtigste-opladning/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere