Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: JBL Reflect Flow Pro: God lyd til træningen

Du kommer måske nemmere i gang med træningen efter jul, hvis du investerer i dette trænings-headset, som giver lyd i høj klasse.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvis kiloene skal smides efter jul og nytår, kan et træningsheadset og din yndlingsmusik måske motivere til at komme ud at motionere. Headsettet JBL Reflect Flow Pro udmærker sig ved at have en god støjreduktion.

Som med mange modeller kan du også vælge at få noget af omgivelsernes lyd igennem. Dertil kommer fin tale gennem din smartphone, når du tager et opkald, og naturligvis stemmestyring – plus 30 timer på batteriet.

Solid i lyd og design

Alt dette er der ikke så meget nyt i. Der, hvor dette JBL-sæt udmærker sig, er på lydkvaliteten. Lyden har en varm klang, hvor især mellemtonen står stort. Derfor er der god gengivelse af de fleste musikgenrer. Gengivelsen er ikke så neutral, som en lydentusiast kunne ønske, men lydbilledet matcher fint, hvad vi lytter til via streaming­tjenester, når der trænes.

IP68-beskyttelsen sikrer, at Reflect nok skal tåle det, uanset hvor meget du sveder. Og så kan headsettet let skylles bagefter. Dette sæt anbefaler vi til alle, der ønsker solid lyd til træningen og er parate til at smide de små 1200 kroner, som JBL Reflect Flow Pro koster.

For: God træningslyd, 30 timers afspilningstid.
Imod: Lidt stort etui.
Samlet vurdering: 4/6