Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Farvel til Xbox One - den sidste konsol har forladt samlebåndet

Microsoft har stoppet produktionen af Xbox One for at fokusere på de nye Xbox Series X-konsoller.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det kan stadig være lidt af en kamp at få lov at købe en Xbox Series X-konsol, den nyeste fra Microsoft. Siden lanceringen i efteråret 2020 har efterspørgslen været så stor at produktionen har haft svært ved at følge med.

Alligevel har Microsoft lukket den eneste alternative mulighed for at få fingrene i en Xbox. Produktionen af Xbox One, forgængeren til Xbox Series X, er stoppet. Det blev den faktisk allerede i slutningen af 2020, men først nu bekræfter Microsoft at det er tilfældet. Cindy Walker, senior director for Xbox-konsoller, fortæller til The Verge, at Microsoft ønsker at fokusere fuldt på de nye konsoller, og derfor har valgt at indstille produktionen af ældre konsoller.

Sony holder fast i PS4

Med denne strategi får de den modsatte vej af Sony, som grundet leveringsproblemer med PlayStation 5, har valgt at videreføre produktionen af forgængeren PlayStation 4.

Xbox One kom på markedet i 2014 og er siden udsendt i forskellige versioner.

https://www.altomdata.dk/konsollernes-kamp-test-xbox-series-x-vs-playstation-5/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere