Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her er priserne på Samsungs nye Neo QLED-tv'er

Samsung præsenterer nu sit nye Samsung Neo QLED 8K og 4K TV-sortiment. Sortimentet er baseret på sidste års line-up og byder på betydelige opgraderinger.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Samsungs Neo QLED-sortiment indeholder et væld af funktionsforbedringer. Quantum Mini LED-lyskilden er forbedret med 14-bit HDR-mapping, der giver endnu flere detaljer i mørke og lyse scener. Alt i alt bliver Quantum Matrix-teknologien, som styrer Samsungs egenudviklede Mini LED-lyskilder, endnu mere præcis med Shape Adaptive Light, så seerne kan opleve hvert øjeblik ned til mindste detalje.

Enestående surroundlyd

Samsungs Neo QLED TV er udstyret med multi-højttalersystemer og understøtter for første gang Dolby Atmos-teknologi for at skabe en fordybende, filmisk seeroplevelse. Ud over dette fremskridt inden for lydkvalitet er der andre karakteristiske funktioner såsom Object Tracking Sound (OTS), som styrer lyden til at bevæge sig som objektet på skærmen.

Mere end et TV

Ud over den forbedrede audiovisuelle oplevelse har Samsungs smarte funktioner nået nye højder for at kunne tilbyde brugerne funktionalitet og tilpasning som aldrig før. De seneste fremskridt omfatter en opgraderet brugergrænseflade, der giver bedre muligheder for at finde indhold, inklusive Samsung TV Plus' udvidede kanaludvalg. Samsungs Smart TV-ejere vil også kunne oprette forbindelse til en række smartenheder takket være den indbyggede SmartThings-hub.

Til glæde for gamerne vil dette års Neo QLED-modeller understøtte HDMI 2.1 (4K@120Hz eller 4K@144Hz afhængigt af modellen) på alle 4 porte.

Årets line-up toppes af flagskibsmodellen QN900B og vil bestå af seks serier med størrelser fra 43" op til 85". Eksempel på prisniveau for 65” modeller:

• QN900B, 65”, DKK 42.999
• QN800B, 65”, DKK 31.999
• QN700B, 65”, DKK 27.999
• QN95B, 65”, DKK 26.999
• QN90B, 65”, DKK 20.999
• QN85B, 65”, DKK 18.999
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere