Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her er månedens mest solgte mobiler: Dyre modeller dominerer

Brugerne er villige til at betale store summer for deres mobiltelefoner, viser den seneste opgørelse over de mest solgte mobiler hos teleselskabet 3.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der et står Pro, Max og Ultra på de fleste af februar måneds mest solgte mobiler hos 3. Det indikerer, at køberne går efter de dyreste og mest avancerede modeller. Dog udelukkende modeller begrænset til to producenter - Apple og Samsung.

Samsungs nye topmobil går direkte ind på listen

Apple er overlegent i førerfeltet med de første seks pladser på listen. Samsung snupper tre pladsen i den nederste del af listen, alle med den nye topmobil Galaxy S22 Ultra, som blev sat til salg i fredags, i forskellige konfigurationer.

Mellemklassemobiler og billigere modeller glimrer ved deres fravær. Det nærmeste vi kommer er en iPhone 13 mini.

Top 10 mobiler solgt i februar 2022:

1) Apple iPhone 13 128GB
2) Apple iPhone 13 mini 128GB
3) Apple iPhone 13 Pro 128GB
4) Apple iPhone 13 Pro 256GB
5) Apple iPhone13ProMax 128GB
6) Apple iPhone13ProMax 256GB
7) Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB
8) Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB
9) Apple iPhone 12 64GB
10) Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere