Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sonos klar med en billigere transportabel højttaler

Sonos Roam SL er identisk med den glimrende Sonos Roam, der kom på markedet sidste år, lige bortset fra mikrofonen til stemmestyring, som man har droppen til fordel for en lavere pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med Roam lancerede Sonos sin første højttaler, der for alvor er transportabel. Vi var begejstrede da vi havde den til test sidste år. Du får rigtig meget vellyd, funktionalitet og robusthed for en ganske rimelig pris. Læs testen her:

https://www.altomdata.dk/sonos-roam-test-saa-sej-er-den-lille-baerbare-sonos-hoejttaler/

Nu tager prisen dog et lille dyk. Det gør den fordi Sonos, ligesom de har gjort med One-højttalerne, lancerer en version uden indbygget mikrofon og stemmestyring.

Bør give bedre batteritid

Det er et fornuftigt tiltag, for lige præcis med Roam, er det en funktion som mange nok vil kunne undvære. Faktisk kan fraværet af den vise sig som en fordel, da en af ulemperne ved den oprindelige model var det lidt heftige strømforbrug, når stemmestyring var aktiveret.

Derfor vil man nok bedre kunne regne med de 10 timers uafbrudt afspilning og op til 10 dages batterilevetid i sleep mode, som den er skabt til. For endnu længere batterilevetid kan man slå Battery Saver-funktionen til, så højttaleren øjeblikkeligt går i dvale, når den ikke er i brug.

Sonos Roam SL kan købes fra den 15. marts til 1349 kroner på www.sonos.com.

Udvalgte features på Sonos Roam SL:

• Forbindelse til dit Sonos-system hjemme via WiFi og automatisk skift til Bluetooth når du er ude
• Stereoparring med en anden Sonos Roam SL eller Roam
• 10 timers uafbrudt afspilning på en enkelt opladning og op til 10 dages batterilevetid i sleep mode. For endnu længere batterilevetid kan man slå Battery Saver-funktionen til, så højttaleren øjeblikkeligt går i dvale, når den ikke er i brug
• Støvresistent, helt vandtæt og IP67-certificeret
• taktile knapper så man undgår at aktivere under transport
• En trekantet form med blød profil, så Roam SL er behagelig at røre ved
• En højttaler der både kan placeres lodret og vandret på ujævne overflader
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere