Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Netflix hæver priserne i Danmark - så meget mere skal du betale ...

Alt bliver dyrere for tiden, også dit Netflix-abonnement. Prisstigningerne kommer fordi Netflix skal bruge penge til at producere nyt indhold.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke billigt at skabe serier og film på det niveau Netflix gør. Derfor kommer brugerne til at betale lidt ekstra for at få adgang til tjenesten.

Prisstigningerne rammer allerede fra i dag, og udgør 15 kroner for et standard-abonnement, der tillader to aktive skærme ad gangen i HD-kvalitet. Prisen stiger fra 99 kroner til 114 kroner om måneden.

For et Premium-abonnement, der tillader streaming i op til 4k+-kvalitet på op til fire skærme ad gangen, stiger prisen fra 129 kroner til 149 kroner - altså en forøgelse på 20 kroner.

Det er kun Netflix Basic-abonnementet, som tillader streaming på én skærm ad gangen i lav opløsning, der ikke stiger. Her er prisen fortsat 79 kroner.

Skal finansiere indhold

Argumentet for prisstigningerne er, at der skal skaffes finansiering til nye produktioner. Netflix har gearet gevaldigt op på egenproduktioner, også lokalt i lande som Danmark.

“Vi opdaterer vores priser, så vi kan blive ved med at tilbyde en bred vifte af muligheder inden for kvalitetsunderholdning og fortsat investere i serier som ‘Kastanjemanden’ og film som ‘Against the Ice’,” fortæller Netflix til Ritzau.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere