Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Netflix hæver priserne i Danmark - så meget mere skal du betale ...

Alt bliver dyrere for tiden, også dit Netflix-abonnement. Prisstigningerne kommer fordi Netflix skal bruge penge til at producere nyt indhold.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke billigt at skabe serier og film på det niveau Netflix gør. Derfor kommer brugerne til at betale lidt ekstra for at få adgang til tjenesten.

Prisstigningerne rammer allerede fra i dag, og udgør 15 kroner for et standard-abonnement, der tillader to aktive skærme ad gangen i HD-kvalitet. Prisen stiger fra 99 kroner til 114 kroner om måneden.

For et Premium-abonnement, der tillader streaming i op til 4k+-kvalitet på op til fire skærme ad gangen, stiger prisen fra 129 kroner til 149 kroner - altså en forøgelse på 20 kroner.

Det er kun Netflix Basic-abonnementet, som tillader streaming på én skærm ad gangen i lav opløsning, der ikke stiger. Her er prisen fortsat 79 kroner.

Skal finansiere indhold

Argumentet for prisstigningerne er, at der skal skaffes finansiering til nye produktioner. Netflix har gearet gevaldigt op på egenproduktioner, også lokalt i lande som Danmark.

“Vi opdaterer vores priser, så vi kan blive ved med at tilbyde en bred vifte af muligheder inden for kvalitetsunderholdning og fortsat investere i serier som ‘Kastanjemanden’ og film som ‘Against the Ice’,” fortæller Netflix til Ritzau.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere