Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Bluetooth-forbedringer på vej til Windows 11

Bluetooth og Windows har aldrig klinget godt sammen, men nu sker der endelig noget.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Bluetooth har efterhånden overtaget en temmelig stor del af tilkoblinger på vores pc, alligevel er det lidt en krig af tilføje og administrere trådløse enheder på en Windows-computer.

Nu sker der imidlertid noget. En større overhaling er på vej til Windows 11, som gør det betydeligt nemmere at have med Bluetooth at gøre.

Hurtig adgang

I stedet for at skulle kringle sig ind under Indstillinger for at tilføje og kontrollere Bluetooth-enheder, kommer der nu et dedikeret menupunkt til Bluetooth under hurtige indstillinger, som er tilgængelig direkte fra proceslinjen. Her vil det være muligt at tilkoble nye enheder og se batteriniveau på de allerede tilkoblede enheder. En ret nyttig funktion.

Den nye feature rulles i øjeblikket ud til dem der er på Windows Insider build 2567 eller højere, men der vil gå noget tid, før den lander hos almindelige brugere. Bare visheden om at den kommer, luner dog en smule.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere