Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Spotify introducerer nye funktioner

Spotify har lanceret to nye funktioner i Blend, der hjælper brugere med at skabe en forbindelse med hinanden, oprette delte playlister, opdage ny musik og gøre streaming af musik mere social.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Tidligere kunne brugere kun oprette delte playlister med én ven eller ét familiemedlem ad gangen, men nu kan brugere:

• Oprette Blend-playlister med op til 10 personer: Deltagerne modtager derefter en playliste, der kombinerer brugernes forskellige musiksmag.
• Blende ind med nogle af deres favoritkunstnere - inklusive BTS, Charli XCX, Kacey Musgraves, Lauv, Megan Thee Stallion, Mimi Webb, Tai Verdes, Xamã og Benjamin Ingrosso.
o Nu kan brugere altså skabe playlister, som kombinerer deres egen musiksmag med kendte artisters musiksmag. De får også et såkaldt sharecard, som viser i hvor høj grad deres musiksmag matcher. Dette kan nemt deles med ens venner på både Instagram, Facebook, Snapchat eller Twitter.

De nye funktioner i Blend er tilgængelige nu.
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analysts til samfundsvigtige it-projekter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Konsulenter til strategi-implementering i nyt PMO-kontor

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Konsulent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere