Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Denne eksterne harddisk tåler at blive behandlet dårligt

En ny og hurtig ssd-harddisk fra Samsung tåler stød og vandsprøjt. Det gør disken velegnet til at tage med rundt omkring.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den eksterne harddisk lever og har det godt, fordi den er velegnet til en hurtig backup og til tunge filer, som hurtigt skal overføres. Når den så tilmed er en lynhurtig ssd-type, kun vejer 98 gram, er kompakt, og tåler dårlig behanding i form af stød og vandstænk, så kan man næsten ikke ønske sig mere.

Alt dette passer på den nye Samsung T7 Shield Portable Solid State Drive.

"Uanset om man er professionel kreatør eller privatperson som kan lide kreativitet, er vigtigheden af et godt produkt med høj ydeevne lige stor. T7 Sheild giver brugere en holdbar og pålidelig harddisk, som garanterer at deres data forbliver sikret, hvis uheldet er ude og ssd’en skulle blive tabt, udsat for vand, eller hvis den skal anvendes udendørs," siger Jani Laaksonen, produktansvarlig for memory hos Samsung i Norden.

Med en IP65-klassificering er ssd’en både støv- og vandresistent. T7 Shield er derudover også stødresistent efter fald fra op til tre meter.

Topper USB-hastigheden

T7 Shield er udstyret med en indlæsningshastighed på 1050 megabyte i sekundet (MB/s) og en skrivehastighed på 1000 MB/s, hvilket er den hurtigste overførselshastighed baseret på USB 3.2 Gen2-standarden. Den er omtrent dobbelt så hurtig som dens forgænger, T5, og er op til 9,5 gange hurtigere end traditionelle eksterne HDD-diske.

Samsungs T7 Shield kan anvendes på tværs af flere enheder og kan gemme store mængder af billeder og spil samt 4K- og 8K-videoer uanset, om det er på pc, Mac, smartphone (Android) eller gaming-konsol. Derudover har T7 Shield skærpet sikkerhed (*256-bit AES, Advanced Encryption Standard) med hardware-kryptering, så forbrugerdata er sikkerhedsbeskyttet, selv hvis T7 Shield skulle blive tabt, oplyser Samsung.

T7 Shield er tilgængelig i beige, sort og blå og i størrelserne 1 TB og 2 TB. Enheden kommer med et USB Type C-til-C-kabel og et USB Type-C-til-A-kabel. Prisen er 1399 kroner for 1 TB og 2499 kroner for 2 TB.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere