Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her giver pegefeltet adgang til lyd, billede og chat under Zoom-møder

Det her er vist den hidtil mest dedikerede computer til onlinemøder. Pegefeltet har ikoner, der giver hurtig adgang til mikrofon, video, skærmdeling og chat under Zoom-møder.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dells nye bærbare pc i den professionelle 9000-serie er helt ned i hardwaren skabt til hybridarbejde og onlinemøder. Den nye Latitude 9330 er udstyret med et pegefelt, som giver hurtig adgang til mikrofon, video, skærmdeling og chat, når du har et Zoom-møde. Når mødet slutter, deaktiveres pegefeltets ikoner og den sædvanlige touchfunktion gendannes.

Det er også den første 13”-enhed i 9000-serien, og i tidens modestil har den en skærm i formatet 16:10. Det vil sige, at skærmen er særlig høj, hvilket kan være et plus, når du arbejder med traditionelle office-programmer. Du får simpelt hen mere skærmplads end med en traditionel 16:9-skærm.

Tynd og vendbar skærm

InfinityEdge-skærmen er desuden den tyndeste enhed i Latitude-porteføljen, forklarer Dell. Latitude 9330 er udstyret med et FHD-kamera med separate RGB- og IR-kameraer samt støjreduktion i mikrofonen.

Pegefeltet har ikoner, som du kan bruge til hurtig adgang under Zoom-møder. Pegefeltet har ikoner, som du kan bruge til hurtig adgang under Zoom-møder.

Der er tale om en såkaldt 2-i-1-computer, hvor skærmen kan vendes rundt eller pc'en stilles i stående position – til for eksempel en præsentation.

Bæredygtighed er også en af tidens trends. Og her kan Latitude 9330 bryste sig af, at tastaturet er lavet af 44 procent genbrugsmaterialer, og at ventilatorhuset er bygget i plastic, hvoraf 28 procent stammer fra indfanget plast fra verdenshavene.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere