Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her giver pegefeltet adgang til lyd, billede og chat under Zoom-møder

Det her er vist den hidtil mest dedikerede computer til onlinemøder. Pegefeltet har ikoner, der giver hurtig adgang til mikrofon, video, skærmdeling og chat under Zoom-møder.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Dells nye bærbare pc i den professionelle 9000-serie er helt ned i hardwaren skabt til hybridarbejde og onlinemøder. Den nye Latitude 9330 er udstyret med et pegefelt, som giver hurtig adgang til mikrofon, video, skærmdeling og chat, når du har et Zoom-møde. Når mødet slutter, deaktiveres pegefeltets ikoner og den sædvanlige touchfunktion gendannes.

Det er også den første 13”-enhed i 9000-serien, og i tidens modestil har den en skærm i formatet 16:10. Det vil sige, at skærmen er særlig høj, hvilket kan være et plus, når du arbejder med traditionelle office-programmer. Du får simpelt hen mere skærmplads end med en traditionel 16:9-skærm.

Tynd og vendbar skærm

InfinityEdge-skærmen er desuden den tyndeste enhed i Latitude-porteføljen, forklarer Dell. Latitude 9330 er udstyret med et FHD-kamera med separate RGB- og IR-kameraer samt støjreduktion i mikrofonen.

Pegefeltet har ikoner, som du kan bruge til hurtig adgang under Zoom-møder. Pegefeltet har ikoner, som du kan bruge til hurtig adgang under Zoom-møder.

Der er tale om en såkaldt 2-i-1-computer, hvor skærmen kan vendes rundt eller pc'en stilles i stående position – til for eksempel en præsentation.

Bæredygtighed er også en af tidens trends. Og her kan Latitude 9330 bryste sig af, at tastaturet er lavet af 44 procent genbrugsmaterialer, og at ventilatorhuset er bygget i plastic, hvoraf 28 procent stammer fra indfanget plast fra verdenshavene.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere