Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sonos lancerer billig soundbar - se dansk pris her

Sonos Ray koster kun lidt over to tusind kroner, men den kompakte soundbar skal være i stand til at fylde rummet med stor filmlyd.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sonos udvider sit sortiment af soundbars med den tredje og hidtil mindste i rækken.

Sonos' udvalg af soundbars. Sonos' udvalg af soundbars.

Kan klemmes ind overalt

Ray fylder ikke mere end at den kan klemmes ind på en hylde under tv'et og fordi at den er skabt med fremadrettede højttalerenheder gør det ikke noget at man placere den uden fri luft omkring.

Et basreflekssystem og to midwoofers skal sikre medrivende bas mens to specieldesignede tweeters skal få detaljerne i mellemtone og diskant til at stå knivskarpt. Som i Sonos' øvrige soundbars er der taleforbedring, så tale i film står klarere samt Natlyd, som dæmper kraftige lyde, så man ikke vækker børnene, mens man ser actionfilm.

Hele Sonos-pakken

Højttalerkonstruktionen gør at Dolby Atmos ikke er en mulighed, hvilket dog heller ikke er almindeligt i dette prissegment.

Men der er stereo PCM, Dolby Digital, DTS Digital Surround og derudover alt det man forventer i et Sonos-produkt, herunder nem trådløs opsætning og TruePlay-kalibrering. Ray fungerer også som centrum for et surround-system.

Tilkobling til tv sker via optisk kabel og der er mulighed for at styre lyden i Ray med tv'ets fjernbetjening.

Prisen for Sonos Ray er 2.249 kroner og den er på markedet fra d. 7. juni.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere