Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus lancerer pivbillige earbuds med imponerende features

OnePlus Nord Buds koster under fire hundrede kroner, men byder på helt trådløs forbindelse, store 12,4 mm drivere, Dolby Atmos og op til syv timers batteritid.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Helt trådløse earbuds er ved at være standard, men priserne er ofte et pænt stykke over fem hundrede kroner for et nyt sæt.

Nu sænker OnePlus imidlertid loftet for hvad det skal koste at få et par gedigne in-ears uden kabler.

Sammen med den nye OnePlus Nord 2T, som blev introduceret i går kommer også OnePlus Nord Buds, et nyt prisvenligt headset med mere end blot det basale for en mobil lytteoplevelse.

Store drivere og Dolby Atmos

På papiret er det ret imponerende hvad de nye earbuds byder ind med. Lyden leveres af 12,4 mm titanium dynamic-drivere og der er Dolby Atmos-understøttelse, så man kan få virtuel surround i film.

Aktiv støjreduktion er der ikke men fire indbyggede mikrofoner og AI-teknologi skal minmere baggrundsstøj og vindsusen, så din stemme står fokuseret og tydeligt, når du foretager opkald med headsettet.

Nyt Bluetooth og lang batteritid

Forbindelsen sker med Bluetooth 5.2 og OnePlus-brugere kan nyde godt af Fast Pair, hvor mobilen genkender og forbinder til headsettet med det samme. Andre brugere på Android eller iOS kan hente HeyMelody-appen for at komme i gang og få adgang til en række indstillinger.

Batteririden er op til 7 timer og der er strøm til yderligere 23 timer i æsken. Efter ti minutters opladning har du strøm til 5 timer.

Hovedtelefonerne kommer i farven Black Slate og de er vand- og svedresistente med en IP55-certificering.

OnePlus Nord Buds bliver sat til salg den 24. maj, og kan forudbestilles nu på OnePlus.com. De sælges til en ret utrolig pris på 399 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere