Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus lancerer pivbillige earbuds med imponerende features

OnePlus Nord Buds koster under fire hundrede kroner, men byder på helt trådløs forbindelse, store 12,4 mm drivere, Dolby Atmos og op til syv timers batteritid.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Helt trådløse earbuds er ved at være standard, men priserne er ofte et pænt stykke over fem hundrede kroner for et nyt sæt.

Nu sænker OnePlus imidlertid loftet for hvad det skal koste at få et par gedigne in-ears uden kabler.

Sammen med den nye OnePlus Nord 2T, som blev introduceret i går kommer også OnePlus Nord Buds, et nyt prisvenligt headset med mere end blot det basale for en mobil lytteoplevelse.

Store drivere og Dolby Atmos

På papiret er det ret imponerende hvad de nye earbuds byder ind med. Lyden leveres af 12,4 mm titanium dynamic-drivere og der er Dolby Atmos-understøttelse, så man kan få virtuel surround i film.

Aktiv støjreduktion er der ikke men fire indbyggede mikrofoner og AI-teknologi skal minmere baggrundsstøj og vindsusen, så din stemme står fokuseret og tydeligt, når du foretager opkald med headsettet.

Nyt Bluetooth og lang batteritid

Forbindelsen sker med Bluetooth 5.2 og OnePlus-brugere kan nyde godt af Fast Pair, hvor mobilen genkender og forbinder til headsettet med det samme. Andre brugere på Android eller iOS kan hente HeyMelody-appen for at komme i gang og få adgang til en række indstillinger.

Batteririden er op til 7 timer og der er strøm til yderligere 23 timer i æsken. Efter ti minutters opladning har du strøm til 5 timer.

Hovedtelefonerne kommer i farven Black Slate og de er vand- og svedresistente med en IP55-certificering.

OnePlus Nord Buds bliver sat til salg den 24. maj, og kan forudbestilles nu på OnePlus.com. De sælges til en ret utrolig pris på 399 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere