Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kommer Chromecast med Google TV endelig til Danmark - se prisen her

Der er adgang til masser af streamingtjenester og apps samt en fysisk fjernbetjening med til den nye Chromecast, som kan forudbestilles i Danmark fra i dag.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Chromecast er en smart og billig måde at få indhold på tv'et. Tidligere versioner kræver at indhold streames fra mobilen, men den nye version, der introduceres i Danmark nu, har et komplet styresystem indbygget og en fjernbetjening til at navigere i det.

Systemet er det samme som sidder i rigtig mange nye tv'er. Ved at sætte den nye Chromecast i en skærm kan du således omdanne den til et funktionsrigt Smart Tv. Brugerfladen er nem at finde rundt i og der er adgang til et væld af streamingtjenester og apps via Google Play. YouTube, Netflix, Disney+, Viaplay, DRTV, YouSee, Prime Video, HBO Max, Apple TV og Discovery+ er præinstalleret.

Indhold kan streames i 4K HDR med 60 frames i sekundet.

På fjernbetjeningen er en Google Assistent-knap, så du kan betjene enheden med stemmen.

Overkommelig pris

I sit design ligner den meget tidligere Chromecasts. Den hvide enhed er ret kompakt og sluttes nemt til tv'et med HDMI.

Chromecast med Google TV kan forudbestilles i dag på i Google Store, den kommer i fysiske butikker d. 21. juni. Prisen er 529 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere