Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Polestar 3 kommer i oktober: Får lang rækkevidde og autopilot

Den elektriske SUV får verdenspremiere i oktober 2022. Polestar 3 er den første SUV fra Polestar og vil på sigt tilbyde en autopilot-funktion til motorvejskørsel.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

SUV'er er en af de meste populære biltyper for tiden og snart vil man kunne få en Model med Polestar-logo.

Den svenske bilbrand har netop annonceret at Polestar 3, som bliver producentens første SUV, kommer i oktober 2022.

“Polestar 3 er en SUV lavet til den elektriske tidsalder. Det er en stor high-end og luksuriøs elbil, hvis stærke brand identitet udvider vores eget design”, siger Thomas Ingenlath, administrerende direktør i Polestar. “Med denne bil bringer vi 'sport' tilbage i SUV'en, hvilket er tro mod vores performance-rødder”.

Han tilføjer: “Det er en stor milepæl for vores virksomhed, og noget der sætter yderligere skub i vores vækstrejse og skriver os ind i et nyt kapitel”.

God rækkevidde og autopilot

Polestar 3 vil ved lanceringen komme med en dual-motor drivlinje og et stort batteri, og med en planlagt rækkevidde på op til 600 km (WLTP).

Polestar 3 vil på sigt tilbyde en autopilot-funktion til motorvejskørsel ved hjælp af branchens førende LiDAR-censors fra Luminar samt centraliseret computerkraft fra NVIDIA.

I forbindelse med annonceringen af den globale lancering bliver der offentliggjort en ny film samt billeder af bilen. Kunder kan forvente at bestille en Polestar 3 på lanceringsdagen, og produktionen af bilen forventes at gå i gang i starten af 2023. Polestar 3 vil blive produceret i USA og Kina.

Polestar planlægger at lancere en ny bil hvert år i de næste tre år, og Polestar 3 er den første i rækken. Polestars målsætning er at øge deres tilstedeværelse til mindst 30 globale markeder inden udgangen af 2023. Dette understøtter samtidig Polestars planer om at tidoble væksten globalt fra ca. 29.000 biler i 2021 til ca. 290.000 biler ved udgangen af 2025.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere