Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan brugere af Zoom chatte med hinanden – også før og efter onlinemøder

For at udviske grænsen mellem fysiske møder og onlinemøder introducerer Zoom nu en ny funktion på mødeplatformen, så mødedeltagerne kan netværke med hinanden før, under og efter en event.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En af svaghederne ved at mødes virtuelt og ikke fysisk er den manglende mulighed for uformel snak. Ideen med workshops, konferencer og andre faglige begivenheder er ellers netop muligheden for at netværke og opbygge relationer. Nu vil mødeplatformen Zoom med den nye netværksfunktion Zoom Events gøre det nemmere for mødedeltagere at netværke ved for eksempel at chatte med hinanden en-til-en før, under og efter en event.

"Der sker noget, når vi møder andre mennesker. Vi opbygger vores netværk, vi lærer noget nyt, og vi bliver som regel også inspireret. Det skal også være muligt, når vi mødes online,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Del ud af deltagerne

Med den nye funktion kan værter med fordel dele deltagerlisten forud for en event, hvilket kan inspirere deltagerne til på forhånd at forbinde og netværke med begivenhedens øvrige deltagere.

Zoom Events giver blandt andet mulighed for også at oprette og redigere en netværksprofil med billeder, sociale kanaler og videoer. Man kan se en begivenhedsmappe (medmindre den er deaktiveret af værten), se profiler for deltagere og forbindelser og anmode om at få forbindelse til andre.

Engagerer folk sig?

Funktionen er også et godt redskab for værter, der under en begivenhed kan monitorere engagementet i form af, hvor mange chats og netværksforbindelser, der bliver oprettet. Det giver mulighed for efterfølgende at analysere netværksmønstre og implementere forbedringer til fremtidige begivenheder, forklarer Zoom.

Zoom vil de kommende måneder føje flere netværksværktøjer til sin platform. Zoom oplyser ikke på nuværende tidspunkt, hvilke der er tale om.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere