Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Hyundai viser første billeder af Ioniq 6

Den populære Ioniq 5 får snart følgeskab af Ioniq 6, en 5-dørs Coupé der byder på sporty design med stor aerodynamik.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det eksklusive eksteriører har detaljer som LED-oplyste hækspoiler samt markant baglygte, som strækker sig over hele bagenden på bilen. Bilens sportslige fremtoning forstærkes yderligere med de krystal skarpe LED-Matrix forlygter.

I interiøret kan passagerer nyde den nye ambiente interiørbelysning, som tilbyder hele 64 forskellige farver eller seks forskellige tofarvede temaer, for at skabe lige netop den stemning passagererne ønsker.

Bygger videre på Ioniq 5

Som det kendes fra Ioniq 5, er flere elementer og berøringsflader i interiøret på den nye Ioniq 6 også genbrugsmaterialer.

Den nye Ioniq 6 er teknisk avanceret og en stærk konkurrencedygtig nyhed i D-segmentet. Gennem den kendte E-GMP platform fra Ioniq 5 tilbyder den brugerne en rummelig kabine og gode køreegenskaber, takket være højvoltsbatteriets placering samt de korte udhæng for og bag.

”Hyundai har gjort sig umage med at gøre Ioniq 6 så strømlinet som muligt. Med et aerodynamisk design og en lav luftmodstandskoefficient på kun 0,21, vil Ioniq 6 være velegnet til langdistance kørsel. Derfor forventer vi os meget af bilen – også som firmabil,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Ioniq 6 forventes at få verdenspremiere i juli 2022. Snart er det muligt at forhåndsbestille den i Danmark. Pris og lanceringsdato er dog endnu ukendt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere