Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan en lyssensor i det mekaniske tastatur optimere din gaming

Dette nye gamingtastatur kombinerer optisk og mekanisk teknologi, så alle input – ifølge producenten – registreres op til otte gange hurtigere, hvad enten du gamer solo eller online.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I årevis har vi hørt om mekaniske tastaturer som det bedste af det bedste, når det handler om hardcore gaming. Med K70 RGB TKL lancerer Corsair et gamingtastatur, hvor de mekaniske switche under tasterne får endnu mere fart på.

Hjælpen kommer fra en såkaldt optiske belysning under hver eneste switch. Takket være den optiske sensor-belysning Axon Hyper-Processing får switchene en aktiveringsafstand på ned til 1 mm, hvilket ifølge Corsair gør K70 op til otte gange hurtigere at bruge end andre tastaturer.

150 millioner tastetryk

Ud over den lynhurtige kombinationsteknologi er K70 indlejret i en solid aluminiumramme. Hver tast er garanteret at kunne tåle 150 millioner tastetryk. Du kan som næsten altid på gamingtastaturer indstille RGB-baggrundsbelysningen. Det sker ved hjælp af Corsairs iCUE-software.

Skulle du have behov for det, kan kablet frakobles, så du nemt kan tage tastaturet med dig. Med en enkelt kontakt på bagsiden af K70 kan du øjeblikkelig neutralisere alle makroer og gøre baggrundsbelysningen enkel.

Finpudsning af velkendt teknologi

Mekaniske switche er en velkendt og driftssikker teknologi, som Corsair har finpudset i årevis. K70 RGB TKL bygger således videre på Corsairs mekaniske tastatur: K70 RGB TKL Champion Series Gaming Keyboard.

I praksis fungerer mekaniske switche uden mellemliggende gummimembran. De er foretrukket af esports-folket og af hardcore gamere, da de ultrahurtigt registrerer hvert tastetryk og kombinationer af flere tryk, hvilket er en efterspurgt feature under gaming i hektiske action- eller skydespil.

Corsair K70 RGB TKL Champion Series i optisk-mekanisk version er set til 1200 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere