Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan en lyssensor i det mekaniske tastatur optimere din gaming

Dette nye gamingtastatur kombinerer optisk og mekanisk teknologi, så alle input – ifølge producenten – registreres op til otte gange hurtigere, hvad enten du gamer solo eller online.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I årevis har vi hørt om mekaniske tastaturer som det bedste af det bedste, når det handler om hardcore gaming. Med K70 RGB TKL lancerer Corsair et gamingtastatur, hvor de mekaniske switche under tasterne får endnu mere fart på.

Hjælpen kommer fra en såkaldt optiske belysning under hver eneste switch. Takket være den optiske sensor-belysning Axon Hyper-Processing får switchene en aktiveringsafstand på ned til 1 mm, hvilket ifølge Corsair gør K70 op til otte gange hurtigere at bruge end andre tastaturer.

150 millioner tastetryk

Ud over den lynhurtige kombinationsteknologi er K70 indlejret i en solid aluminiumramme. Hver tast er garanteret at kunne tåle 150 millioner tastetryk. Du kan som næsten altid på gamingtastaturer indstille RGB-baggrundsbelysningen. Det sker ved hjælp af Corsairs iCUE-software.

Skulle du have behov for det, kan kablet frakobles, så du nemt kan tage tastaturet med dig. Med en enkelt kontakt på bagsiden af K70 kan du øjeblikkelig neutralisere alle makroer og gøre baggrundsbelysningen enkel.

Finpudsning af velkendt teknologi

Mekaniske switche er en velkendt og driftssikker teknologi, som Corsair har finpudset i årevis. K70 RGB TKL bygger således videre på Corsairs mekaniske tastatur: K70 RGB TKL Champion Series Gaming Keyboard.

I praksis fungerer mekaniske switche uden mellemliggende gummimembran. De er foretrukket af esports-folket og af hardcore gamere, da de ultrahurtigt registrerer hvert tastetryk og kombinationer af flere tryk, hvilket er en efterspurgt feature under gaming i hektiske action- eller skydespil.

Corsair K70 RGB TKL Champion Series i optisk-mekanisk version er set til 1200 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere